fredag 14 mars 2014

Veckobrev V 11

Veckobrev v 11
Hej!                         
I onsdags var vi ute i skolan hela förmiddagen, och det var jättehärligt! Solen sken, vi hörde fågelkvitter och såg till och med blommor. Vi i 2D känner verkligen att våren är påväg nu. Vi var också på teater på stora björktorpsskolan senare samma dag, och kanske har era barn nämnt något om det hemma. Pjäsen hette ”Boy och den arge” och handlade om ett barn vars pappa slog hans mamma. Vi har samtalat lite om detta hemma men fråga gärna era barn vad dom tyckte och upplevde kring pjäsen hemma.
Det har blivit varmare ute, men ännu är det inte sommar. Det är inte okej att gå ute på rasterna enbart i en t-shirt, så se till att era barn har med sig tjocktröjor de kan ha på sig ifall de inte vill ha sina jackor på sig.
På engelskan har vi börjat följa en ny serie som heter ”the game”. Tydligen finns den på barnkanalen också, men vill man se mer finns den på UR:s hemsida. Mer ser vi i 2D nästa fredag!

Det här händer nästa vecka:
Måndag: Läsgrupp A.
Tisdag: musiken inställd.
Onsdag: Arbete enligt schemat.
Torsdag: musik, prova på olika instrument. Slöjd. Läsgrupp B.
Fredag: Idrott. Instrumentröra på stålforsskolan tillsammans med alla andra övriga 2:or.
Glöm inte bort att kolla in vår blogg för mer information om vad vi håller på med i klassen, samt lite bilder och annat skoj J http://klass2D.blogspot.com


Ha en bra helg! Med vänlig hälsning Johanna Lindberg 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar